sapektures
syafik

My name: syafiq azuan
My Fotopage: http://syafikh.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Sony
Other: A200
Sony
Friends:
KhairulNizam Omarudin
Latest entry:Mencari Cahaya 3 - Fyra
Model photo shoot + 2 or 3 off flash Yon Image Photography hp:KhairulNizam+60127000054 email : yon_kn@yahoo.com http://yon-kn.fotopages.com http://yon-photography.blogspot.com http://www.flickr.com/photos/yon_image_photography/ +++C U N Take Care+++ View this Fotopage entry
adzrin photography
Latest entry:Hijrah....
Kini, secara rasminya, fotopages ini akan ditutup dan segala info serta gambar dan aktiviti seni foto saya akan di updatekan di rumah baruu... View this Fotopage entry
by rinz
Atykhah Althafunnisa
Latest entry:M E R D E K A
Pic ni ambik time SBE kat SK Gombak Utara My first experience..walaupun agak segan untuk mengeluarkan 'Boo' tapi..bile dah keluarkan..rase hilang segala tanggapan..dan ase cam tanak masuk kan plak :P Ape2 pun..enjoyed shoot kat sni n LUV da environment.. juga cikgunye yg sporting dan Besh!!! LOL :-D ;-) Lastly..Thanx pada Pn.Yus untuk kurma yang sedap tu :-D View this Fotopage entry
Supian Hadi
MOVING please visit us at: shadi3 photography Tel : 012.755.28.29 Blog : hhttp://ekphotography.asia/blogshadie Gallery : http://www.flickr.com/photos/shadi3 Email : supianhadi@ekphotography.asia OR supianhadi@gmail.com Your Wedding Photographer View this Fotopage entry
azah mael
Latest entry:berpindah. ke. sana
okeyh. after all efforts yg telah mencurah2 nak buat photoblog baru.. saya telah migrate ke http://azahmael.blogspot.com 8-) Selamat datang ke dunia baru. harap maaf di atas segala kesulitan :hopeless: nota kaki: tp tempat baru tu masih kosong :P View this Fotopage entry
Ibn Asad
Latest entry:Chasing the sunset
Assalamualaikum. The weather was great., so we decided to see the setting sun. The heavy rush hour traffic almost failed us. But Alhamdulillah, we managed to get there just a few minutes before the sun sink into the horizon. Here are some shots at the beach. *The jetty *The housemate View this Fotopage entry
ridhuan muhd
Latest entry:test 2016
View this Fotopage entry
ustaz azhar
Latest entry:Macro Eye...
http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001785321522341578() http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002334442059648859() http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002398579498861468() http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002362846888589507() View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016