sapektures
syafik
By: syafiq azuan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-May-2008 16:08 Email | Share | | Bookmark
Design Terbaru.. (xde la ubah banyak pun..)

 
 





Komen.. komen..komen.. sekian..



Friday, 2-May-2008 13:01 Email | Share | | Bookmark
Kerja - Kerja Pembaikan

 


Mensyukuri nikmat dan sabar ketika ditimpa musibah pengukur darjat keimanan

FIRMAN Allah yang bermaksud:

“Allah maha berkuasa atas segala sesuatu, Dialah yang mentakdirkan adanya kematian dan kehidupan untuk menguji dan menzahirkan keadaan kamu; siapakah di antara kamu yang lebih baik amalannya.” (Surah al-Mulk, ayat 1-2)


Menyingkap maksud firman Allah itu, manusia sentiasa akan diuji dengan kebaikan dan kesulitan. Segala perkara atau peristiwa berlaku dengan izin dan kehendak Allah. Bagi Allah segala-galanya adalah kebaikan untuk hambanya.

Penerimaan manusia boleh jadi berbeza sama ada perkara itu baik atau buruk kecuali orang mukmin yang memiliki keimanan sebenar. Sabda Rasulullah SAW yang bermaksud:

“Allah sungguh kagum kepada orang mukmin, apabila menerima nikmat ia bersyukur dan apabila ditimpa musibah ia bersabar.” (Maksud al-Hadis)

Setiap detik kehidupan kita perlu meyakini bahawa kita berada dalam ujian Allah sehingga roh bercerai daripada badan.

Jendela Hikmah:
Oleh Siti Aishah Mahamad

p/s : Fikir-fikirkan dan selamat beramal


Monday, 28-Apr-2008 04:04 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Baju "I LOVE SG BESAR"

Konsep Baju
00:00


Konsep baju "I LOVE Sg Besar"

Untuk : "Sungai Besar"ian

Tujuan : Untuk Suka-suki je.

Saiz : Belum confirm Tapi Semua Saiz ada.

Cutting Baju : Setakat Ini lengan pendek je (mungkin ada lengan panjang)

Color : Putih (untuk color lain akan datang..)

Desciption : Depan ada taq " I Love SB (sungai besar) dan belakang ada tag kecil



Maklumat tambahan ; Theard ini untuk cadangan print baju sahaja. Bergantung kepada sambutan. Untuk komen dan pertanyaan sila tinggalkan disini.


Monday, 11-Feb-2008 16:39 Email | Share | | Bookmark
Reunion SUA .

 
 
 
View all 22 photos...
Reunion bekas pelajar SUA yang keberapa tah. Aku tak terlibat secara langsung.. tapi "dijemput" sebagai fotographer jemputan.

Enjoice..

-----------------------------------------------------------------------------

Aori, bole post sikit je.. nak penuh.. next reunion @ dptkan dari sesape yang ada..


[<<  <  1  2  3  4  [5]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net