sapektures
syafik
By: syafiq azuan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Jun-2008 12:09 Email | Share | | Bookmark
Hafiz! You are getting married! and yeah! we are Happy!







Selamat Pengantin Baru kepada cousin Ku. Semoga panjang umur murah rezeki! oh..oh... lupa.. dan dikurniakan dengan anak yang ramai.



Thursday, 29-May-2008 11:53 Email | Share | | Bookmark
Back to nature! It's good to live in kampung!

Sawah Padeee
Memancing
Topek Jiran ku yang baru ilang charger DSLR nya
View all 6 photos...



Selepas beberapa bulan tersekat di bandar yang sesak dan hiruk-pikuk.. oh.. saya tak sanggup..

and Finally! Balik kampung time!. Wah, I love Sungai Besar!

"Sungai Besar? kat mana tu?" Soalan yang dah naik Familiar saya dengar. Hello.. tgk le peta. nun kat utara selangor nun... jelapang padi selangor maa.. Tapi saya tak kisah pun sebab Sungai besar memang tempat yang tak feymes kat malaysia ni melainkan nama nya ditukarkan kepada Big River Townsville. Tapi... macam pelik je? haha. Tak pe... biaralah apa pun, tapi saya tetap suka sungai besar!

Bila balik kampung ni, nostalgia tu ada (haha.. si sapek sentimental). Bukan la. Kenangan masa kecik. Main bendang (sawah), sekarang dah tak main lagi sebab dah besar ( lagipun takut dihambat empunya bendang), naik basikal pegi pantai. Dulu pantai yang best jauh. Ada la dalam 5KM. Tapi masa tu budak (kanak-kanak riang). Redah naik basikal ikut jalan semak sebab takut terserempak dengan mak kat tengah jalan. Tapi sekarang dah tak sebab kereta dah ada.

Suka duduk kampung, Suka sungai besar!


Monday, 26-May-2008 09:49 Email | Share | | Bookmark
I Love Sg Besar (SIAP!)

 




T - Shirt dah siap! Sila tuntut dari Fared. Sekian.

p/s : Terima kasih kerana menyokong kami!. Yeah!


Friday, 23-May-2008 11:39 Email | Share | | Bookmark
Selamat Bersara! Director!





Mungkin xketerlaluan jika saya memilih tuan . Hj Zakaria adalah pengarah yang baik bagi saya. Reason? haha. Tanya la semua warga IPTI . Mereka kenal Hj. Zakaria tu macam mana. Aktif , Detemined, positif dan paling saya suka speech beliau (youuu) hehe.. . Berpengaruh! (walaupun kadang-kadang tertido jugak mendengarnya). Selamat Bersara Tn HJ. Zakaria! Anda memang Something!


Sunday, 4-May-2008 18:01 Email | Share | | Bookmark
Impak Maksima ke?

 
 
 
View all 6 photos...


Laju ku menuju sinar hijau.. kanan kiri ku.. bla... bla.. (x hafal lirik)


[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net